Kutatóink közreműködése a „CENTRAL EUROPEAN COOPERATION FOR INDUSTRY 4.0 Workshop” rendezvényen

Place: 
Budapest
Date: 
2017. szeptember 20 - 21.
Lead text: 
Intézetünk aktív szerepvállalása mellett és több mint 130 meghívott vendég részvételéve került megrendezésre a „CENTRAL EUROPEAN COOPERATION FOR INDUSTRY 4.0 Workshop”
Full text: 

A Nemzeti Kutatási Fejlesztési Innovációs Hivatal (NKFIH), az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság (DG REGIO) valamint az Európai Bizottság Kutatási és Innovációs Főigazgatóság (DG RTD) szervezésében került megrendezésre szeptember 20. és 21. között a budapesti Öbölház rendezvényközpontban a „CENTRAL EUROPEAN COOPERATION FOR INDUSTRY 4.0 Workshop”. A rendezvény célja a Közép-Európai régióban az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó kutatási, fejlesztési, innovációs és támogató tevékenységet végző szereplők közötti együttműködés valamint szakmai eszmecsere elősegítése volt.
Az Ipar4.0, valamint a rendezvény mindkét kiemelt tématerülete (Cost-effective SmartFactory, Human-Robot Collaboration) intézetünk profiljában is kulcsszerepet tölt be. A rendezvényen ennek megfelelően Monostori László a SZTAKI igazgatója key-note előadóként, Váncza József a Mérnöki és Üzleti Intelligencia Laboratórium vezetője az ember-robot kollaborációs panelbeszélgetés moderátoraként, Erdős Gábor és Haidegger Géza intézetünk tudományos főmunkatársai pedig előadóként képviselték az intézetet.

Képek: