Részvétel a CIRP 2017 közgyűlésen

Place: 
Lugano, Svájc
Date: 
2017. augusztus 21-27
Lead text: 
Négy vezető kutatónk vett részt a International Academy for Production Engineering (CIRP) szervezet éves közgyűlésén és az avval egybekötött konferencián
Full text: 

Az International Academy for Production Engineering (CIRP) szervezet minden évben augusztus végén rendezi meg éves közgyűlését (CIRP General Assembly), amelyet hagyományosan egy 3 napos, nemzetközi konferencia előz meg. Idén négy vezető kutatónk is részt vett a rendezvényen, az intézetet és témájából adódóan, közvetlenül a projektet is Monostori László az intézet igazgatója, Váncza József az Ipar 4.0 GINOP projekt vezetője, illetve Kádár Botond és Erdős Gábor képviselte az augusztus 21. és 27. között, Luganóban megrendezett konferencián és az azt követő közgyűlésen.
A CIRP a konferenciához kapcsolódóan, évente jelenteti meg a CIRP Annals, Manufacturing Technology, nemzetközileg is magasan jegyzett, közel 3-as impact faktorú kiadványát, amelyben munkatársaink idén fő szerzőként két cikket, társszerzőként további két cikket közöltek. Mind a négy cikk előadásra került az idei konferencián.

Képek: