VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállításés Találmányi Vásár

Lead text: 
A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő, megújult Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár érdekes programot ígér azoknak, akik 2017. április 12-én, szerdán ellátogatnak a Széchenyi Egyetem aulájába.
Rövid leírás: 

A kiállításon bemutatkoznak azok a találmányok, amelyek néhány év múlva talán a mindennapjaink részei lesznek. Elsősorban az utóbbi három évben kifejlesztett új, innovatív termékek és szolgáltatások, valamint jelentősebb fejlesztési eredmények tekinthetők meg, kiemelt figyelmet fordítva a spin-off és sart-up cégek találmányaira, ötleteire. Érdemes végigsétálni a bemutatott érdekességek között, amelyek hol az izgalmas alapötletükkel, hol hiánypótlóan praktikus mivoltukkal hívják fel magukra a figyelmet.
A 9.00–16.00 óra között ingyenesen látogatható kiállítás, amelyhez szakmai programok, előadások is kapcsolódnak, lehetőséget teremt arra, hogy egymásra találjanak a feltalálók és a befektetők, segítve a ma még csak prototípus fázisban lévő találmányok gyártásba kerülését.

Dátum: 
2017-04-12
Helyszín: 
9026 Győr, Egyetem tér. 1.
Esemény jellege: 
Innovációs kiállítás és vásár
Date_hidden: 
Wednesday, April 12, 2017 - 14:30
Web: 
http://innovacioskiallitas.sze.hu/
Image: